Contact
contact
Locatie en route
route
zoek
Zoek in de site

steun ons

Steun ons!

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch vertelt het verhaal van een bloeiende instelling waar zich in de nacht van 21 op 22 januari 1943 zich een onvoorstelbaar drama voltrekt dat 1278 mensen de dood in jaagt. Het is het verhaal van en over unieke mensen. Met een naam, een gezicht en uit een gezin. Die verhalen moeten en willen we blijven vertellen. Nu en in de toekomst. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Stichting Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch heeft een ANBI status. Voor donateurs geldt daarmee een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangiftevennootschapsbelasting.  

U kunt op verschillende manier steunen:

Als vriend

(vanaf € 25,- per jaar)

- U ontvangt de nieuwsbrief en u wordt periodiek geïnformeerd over relevante ontwikkelingen, activiteiten en bijeenkomsten

- U en een introducé worden uitgenodigd voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst

Eenmalige gift

U kunt ons ook steunen met een éénmalige gift.

Liever op een andere manier bijdragen? Neem dan contact op met de Stichting Apeldoornsche Bosch en mail naar info@apeldoornschebosch.nl.

direct naar

Panelenroute

lees verder

Educatie

lees verder

Steun ons!

lees verder

Partners

Partner Coda
Partner Vfonds
Partner Gemeente Apeldoorn
Partner 75 jaar vrijheid
Partner 's Heerenloo
Partner Veluwe Remembers
Partner VSBfonds

Draai je telefoon
voor de beste beleving