Contact
contact
Locatie en route
route
zoek
Zoek in de site

Openingstijden

De coronamaatregelen zijn vanaf zondag 28 november verder aangescherpt. Voor een bezoek aan Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch geldt toegang met een coronatoegangsbewijs en is 1,5 meter afstand houden tot andere bezoekers maatgevend. Ook het dragen van een mondkapje is verplicht. Wat verder geldt voor uw bezoek aan het Herinneringscentrum leest u hieronder.

Alle informatie op een rij

  • Voor een bezoek aan Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is een coronatoegangsbewijs nodig en het dragen van een mondkapje is verplicht;
  • U kunt het Herinneringscentrum bezoeken op woensdagen of zondagen, van 10.00 tot 14.00 uur. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk;
  • Het coronatoegangsbewijs en uw legitimatie worden in het Herinneringscentrum gecontroleerd; vergeet dit dus niet mee te nemen;
  • Meer weten over het coronatoegangsbewijs? Klik dan hier;
  • Meer weten over testen voor toegang? Klik dan hier;
  • Blijf thuis als u één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C⁰);
  • Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts (vanaf 38 C⁰) en/of benauwdheidsklachten heeft;
  • Het Herinneringscentrum is alleen toegankelijk vanaf de ingang aan de Zutphensestraat.
Locatie en route

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is goed bereikbaar met de auto, fiets of met het openbaar vervoer.

Met de auto

Op de A50 neemt u de afslag Apeldoorn Teuge. Daarna houdt u de borden Omnisport/ Centrum aan. U kunt parkeren bij Omnisport Apeldoorn en u voert op uw navigatiesysteem in ‘De Voorwaarts 55, 7321 MA Apeldoorn’. U parkeert op P5 en u loopt langs de skatebaan naar de stoplichten. Hier steekt u over naar Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch (Zutphensestraat 76).

Let op: Het is niet toegestaan het terrein van ’s Heeren Loo op te rijden. Het terrein van deze zorginstelling is autoluw, onder andere met het oog op de veiligheid van de bewoners.

Met de trein

Vanaf zowel station Apeldoorn Osseveld als station Apeldoorn De Maten is het 10 minuten lopen (750 meter) naar het Herinneringscentrum (Zutphensestraat 76).  

Met de fiets

U kunt Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch met de fiets bereiken via de fietspaden naar ’s Heeren Loo en over het terrein van de zorginstelling. U kunt uw fiets stallen voor de garage bij het Herinneringscentrum (Zuthensestraat 76).

Informatie voor mindervaliden

De eerste verdieping van het Herinneringscentrum is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Omdat het Herinneringscentrum gevestigd is in een monumentaal pand is er geen lift aanwezig. De tentoonstelling is niettemin ingericht op de begane grond en deze is wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Startpunt panelenroute

Regenboogbrink
7325 AT Apeldoorn

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theo de Korte, secretaris (secretaris@apeldoornschebosch.nl).

Persverzoeken kunnen gericht worden aan Eva Schaap, PR CODA (e.schaap@coda-apeldoorn.nl en/of 055-5268511)

Bedankt! We hebben je verzoek ontvangen en nemen spoedig contact met je op.
Er ging iets fout helaas...Wil je het nog een keer proberen?

direct naar

Panelenroute

lees verder

Educatie

lees verder

Steun ons!

lees verder

Partners

Partner Coda
Partner Vfonds
Partner Gemeente Apeldoorn
Partner 75 jaar vrijheid
Partner 's Heerenloo
Partner Veluwe Remembers
Partner VSBfonds

Draai je telefoon
voor de beste beleving