Contact
contact
Locatie en route
route
zoek
Zoek in de site

educatie - MBO

MBO

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is een permanente plek voor reflectie en dialoog over vrijheid, veiligheid en vriendschap. Voor schoolklassen en groepen is een uniek educatief programma ontwikkeld dat een gezicht geeft aan de persoonlijke verhalen die verbonden zijn aan Het Apeldoornsche Bosch, de oorlogsgebeurtenissen, de ontruiming in 1943 en de betekenis in heden en verleden.

In samenwerking met ROC Aventus in Apeldoorn wordt met studenten een programma voor het MBO ontwikkeld. Dit programma is vanaf schooljaar
2020-2021 beschikbaar en sluit aan op thema’s als burgerschapsvorming en democratie. Een bezoek aan het Herinneringscentrum is uiteraard eerder al mogelijk. Team Educatie van CODA denkt graag met u mee over de mogelijkheden en eventuele specifieke wensen.

direct naar

Panelenroute

lees verder

Educatie

lees verder

Steun ons!

lees verder

Partners

Partner Coda
Partner Vfonds
Partner Gemeente Apeldoorn
Partner 75 jaar vrijheid
Partner 's Heerenloo
Partner Veluwe Remembers
Partner VSBfonds

Steun ons!

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch vertelt het verhaal van en over mensen. Met een naam, een gezicht en uit een gezin. Die verhalen willen we blijven vertellen. Nu en in de toekomst. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Draai je telefoon
voor de beste beleving