Contact
contact
Locatie en route
route
zoek
Zoek in de site

nieuws

Nieuwe website voor Apeldoorn en de oorlog.nl

Nieuwe website voor Apeldoorn en de oorlog.nl

Na Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch en Gedenkstenen Joods Apeldoorn heeft ook Apeldoorn en de Oorlog een online metamorfose ondergaan. De nieuwe website is niet alleen sneller, dynamischer en een stuk beter doorzoekbaar, maar ook op smartphones en tablets komt www.apeldoornendeoorlog.nl nu veel beter tot zijn recht.

De website heeft een eigen identiteit en kleurstelling, maar sluit in stijl en structuur aan bij www.apeldoornschebosch.nl en www.gedenkstenen-apeldoorn.nl. CODA realiseerde eerder in samenwerking met Stichting Apeldoornsche Bosch en het Apeldoornse ontwerpbureau Degen & Leideritz de website van Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch. Deze website werd in januari 2020, even voor de opening van het Herinneringscentrum, gelanceerd. Gedenkstenen Joods Apeldoorn kreeg in mei van dit jaar een nieuwe website. Met de metamorfose van www.apeldoornendeoorlog.nl is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk palet van gerelateerde websites gerealiseerd.

terug naar overzicht

Steun ons!

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch vertelt het verhaal van en over mensen. Met een naam, een gezicht en uit een gezin. Die verhalen willen we blijven vertellen. Nu en in de toekomst. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Draai je telefoon
voor de beste beleving